Prijzen van microtransacties in Gran Turismo 7 bekend

Prijzen van microtransacties in Gran Turismo 7 bekend

Aangezien Gran Turismo 7 gisteren is uitgekomen, is nu bekend hoeveel spelers moeten neerleggen voor microtransacties in de game. Sommige auto's kosten tientallen euro's.

Hoewel in-game credits te verdienen zijn door de game te spelen, kunnen credits ook met echt geld aangeschaft worden. Spelers kunnen in-game credits voor de game via de PlayStation Store aanschaffen in de volgende bundels:

  • 100.000 credits – €2.49

  • 250.000 credits – €4.99

  • 750.000 credits – €9.99

  • 2.000.000 credits – €19.99

De betere sportwagens in de game kosten vaak miljoenen credits, oftewel tientallen euro's. Zo kost de Porsche 919 Hybrid 16 drie miljoen credits, oftewel 34,99 euro. Dat terwijl wagens in het vorige deel in de reeks, Gran Turismo Sport, nog tussen de 99 cent en 4,99 euro kostten. Er is dus sprake van een flinke inflatie. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat microtransacties nog niet aanwezig waren in de game toen journalisten het spel recenseerden. 

Gran Turismo 7 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat vind ik dan weer naaiwerk van Sony. Maar ja er zullen gekken zijn die het uitgeven.

0

Belachelijk duur. Spel niet kopen dus.

0

Aanbevolen voor jou