Pre-orders Horizon Forbidden West-dlc geopend

Pre-orders Horizon Forbidden West-dlc geopend

Spelers kunnen de Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores alvast bestellen.

Dat maakt PlayStation bekend middels een blogpost. Spelers die de uitbreiding vooraf bestellen krijgen twee digitale beloningen: de Blacktide Dye Outfit en de Blacktide Sharpshot Bow. Beide bonussen zijn in de onderstaande trailer te aanschouwen. De uitbreiding kost €19,99.

Afgelopen december werd Burning Shores onthuld. In de uitbreiding reist Aloy af naar de Burning Shores, een gebied dat in het hoofdspel al werd genoemd. Dit gebied stond voorheen bekend als Los Angeles. De regio ten zuiden van de Tenakth Clan Lands ligt in puin en kan te voet, vliegend en zwemmend worden verkend. Het verhaal speelt zich af na het einde van de hoofdgame. Spelers kunnen nieuwe personages en avonturen verwachten.

Horizon Forbidden West: Burning Shores verschijnt op 19 april en komt exclusief naar de PlayStation 5. De dlc wordt niet beschikbaar op de PlayStation 4. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo zonde dat deze game volledig werd overschaduwd door Elden Ring, zulke onhandige timing. Ondanks de standaard open wereld meuk heb ik echt heel erg genoten van deze game.

0
test

@The_Stifmeister ik heb het niet op die manier mee gekregen omdat elden ring niet echt een spel is voor mij. En was redelijk gehyped voor hfw. Lees nu in eens dat veel mensen blijkbaar het een slecht spel vinden terwijl ik bij de release alleen maar lovende reviews zag. Op alle fronten beter dan deel 1. Zulke dingen.

0
test

@MissMeNL Had te maken met veel streamers. In het begin werd Elden Ring ziek gestreamd op elk platform. Dat zie je nu ook weer terug met Hogwarts Legacy. Maar snap het ook wel want het is een perfecte game om te streamen. HFW zou ook goed gestreamd kunnen worden alleen ligt het skill niveau wat lager. Je kan dan de release een ongelukkige timing vinden. Maar een release zomaar uitstellen kost veel geld. Daarnaast was het bij Elden Ring niet zeker dat hij uit zou komen en ineens kort voor de release stond het vast.

0

Aanbevolen voor jou