Polyphony overweegt pc-versie Gran Turismo 7

Polyphony overweegt pc-versie Gran Turismo 7

Polyphony Digital overweegt een pc-versie van Gran Turismo 7 te ontwikkelen.

Dat vertelt Kazunori Yamauchi, hoofd van de Gran Turismo-reeks, in gesprek met GTPlanet. Vooralsnog is het spel exclusief voor PlayStation 5 en PlayStation 4, maar een pc-versie behoort tot de mogelijkheden. "Ja, ik denk het wel", zegt Yamauchi wanneer hij daarnaar wordt gevraagd.  

Het porten van de game naar pc brengt wel verschillende uitdagingen met zich mee. "Gran Turismo is een zeer fijn geoptimaliseerde game. Er zijn niet veel platformen die de game native in 4k en 60 fps kunnen draaien. Het is geen makkelijk onderwerp, natuurlijk. Maar we kijken ernaar en overwegen het."

Sony is al langer bezig met het porten van PlayStation-games naar pc. Eerder vonden Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Sackboy: A Big Adventure, Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales al hun weg naar pc. Er gaan ook al tijden geruchten over een pc-port van Returnal. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klopt dat niet veel platformen het op 4k 60fps kunnen draaien, maar de doorsnee PC gamer heeft dan ook geen PC die dat aan kan, dus moet je zorgen dat het dat wel met gemak doet op 1080p of 1440p. Probleem bij PC is dat optimaliseren weinig zin heeft vanwege het ontelbaar aantal configuraties on hardware maar ook nog in software (wat er allemaal voor troep in de achtergrond draait).

0
test

@SuperDre ze zouden er gewoon een flinke minimum requirement aan kunnen hangen. Maar aangezien deze game nog op ps4 draait verwacht ik niet dat de grafische eis enorm groot zal zijn.

0
test

Dus vanaf nu hebben we eigenlijk alleen nog maar een pc nodig aangezien zowel Microsoft als Sony hun games op pc uitbrengen. Dan alleen nog maar een Switch voor onderweg.

0
test

@Riyakuya echt he! Ik was aan het sparen voor een PS5, maar heb deze week besloten dat niet meer te doen en door te sparen voor een mooie upgrade van mijn pc.

0
test

@Rutgie ik heb laatst een vrij leuk pctje jn elkaar gezet en vermaak me er prima mee eigenlijk.

0

Aanbevolen voor jou