Polyphony Digital: 'prijzen auto's Gran Turismo 7 etaleren de waarde'

Polyphony Digital: 'prijzen auto's Gran Turismo 7 etaleren de waarde'

Gran Turismo 7-regisseur Kazunori Yamauchi geeft in een blogpost een verklaring voor de verminderde beloningen en technische problemen van de game.

Volgens Yamauchi ontdekte de studio een probleem waarbij de game voor sommige gebruikers op PlayStation 5 en PlayStation 4 niet opstart. Daarom is de uitrol van patch 1.07 geannuleerd om te werken aan patch 1.08. Op het moment van schrijven is Gran Turismo 7 al ruim een dag niet speelbaar.

Ook geeft hij een verklaring voor de keuze om spelers per race te belonen met minder credits

"Ik wil dat alle gebruikers van verschillende auto's en races genieten, zelfs zonder microtransacties", legt de regisseur uit. "Anderzijds is de prijs van auto's een belangrijk element dat hun waarde en zeldzaamheid etaleert, dus ik denk dat het belangrijk is dat ze worden gelinkt aan prijzen in de echte wereld."

Om ervoor te zorgen dat spelers 'niet keer op keer dezelfde content spelen' belooft Yamauchi meer races en evenementen toe te voegen. Verdere details bleven echter uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Excuus! Op beide PlayStation-platformen.

0
test

Tuurlijk dus als men crashed in het echte leven kunnen ze maanden niet racen want geen geld voor nieuwe auto want elke race levert maar 1000 euro. Want je wint niet alles lol. Slaat nergens op.... Heel slecht argument.

0

Aanbevolen voor jou