'PlayStation zendt deze maand nieuwe State of Play uit'

'PlayStation zendt deze maand nieuwe State of Play uit'

Sony PlayStation zou ergens deze maand een nieuwe State of Play-livestream uitzenden.

Dat hebben meerdere bronnen aan GameReactor gemeld. In eerste instantie zouden de bronnen hebben geclaimd dat de State of Play deze week wordt uitgezonden. De huidige invasie van Oekraïne door Rusland zou Sony echter hebben doen overwegen om het uit te stellen.

"Er zouden gesprekken worden gehouden over een uitstel van een week of twee, maar het klinkt alsof we voor eind maart een aantal erg spannende aankondigingen van PlayStation en diens partners te horen krijgen."

Vorige maand claimde Nick Baker van XboxEra al dat Sony in maart een nieuwe State of Play zou uitzenden. Hij noemde dat toen "de goede State of Play", omdat het om meerdere interessante games zou draaien, in plaats van één enkele game.

Er gaan daarnaast al geruime tijd geruchten dat Sony diens PlayStation Plus- en PlayStation Now-services gaat combineren tot 'Project Spartacus'. De dienst zou drie verschillende abonnementsdiensten krijgen en naast online gaming en een aantal gratis games per maand ook uitgebreide demo's van grote Sony-titels en complete klassieke PlayStation-games aanbieden. Mogelijk wordt deze dienst ook tijdens de nieuwe State of Play onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niemand gaat playstation now kopen toch?

0
test

@TPpower Nee zou ik niet zo snel doen, maar als ze het ala Gamepass maken dan wordt het wel een stuk interessanter, mits je de games lokaal kan installeren.

0
test

@CroniC Je kan PS4 games op PS Now al lokaal installeren, dus ik neem aan dat die functionaliteit gewoon blijft.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou