PlayStation Studios-pagina op Steam hint naar meer content

PlayStation Studios-pagina op Steam hint naar meer content

Op de Steam-pagina van PlayStation Studios die onlangs live is gegaan, valt te zien dat er meer content van Sony naar het platform komt.

Een Steam Curator-pagina laat bedrijven de games en downloadbare content die men op Steam verkoopt uitlichten. Het is een winkelsectie binnen Steam waarin alle content van een bepaald bedrijf te vinden is.

Opvallend genoeg meldt de PlayStation Studios-pagina dat er 41 games en downloadbare content van de ontwikkelaar op Steam te koop zijn. Dat is opvallend, omdat 24 stuks op dit moment maar zichtbaar zijn. Het gaat om Horizon Zero Dawn, Predator: Hunting Grounds, Helldivers, het aankomende Days Gone en diverse uitbreidingen en dlc.

Sony liet eerder al weten dat het bedrijf van plan is om na Days Gone meer PlayStation-games naar pc te brengen. Om welke games het precies gaat, is niet duidelijk. Days Gone komt morgen uit op Steam.

Days Gone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat er dan wat VR content eraan komt! :)

0
test

@NrFive denk dat ze dat wel ex houden voor het vr platform nog. Maar denk meer aan hun triple a games van ps4 die ze naar steam brengen.

0
test

@hulstpower ja ben bang van ook idd. Maar het is een eerste stap!

0

Zelf hoop ik op Spider-Man. Ben gek op de Xbox maar Spider-Man is de titel die graag zou spelen

0

Aanbevolen voor jou