PlayStation Productions werkt aan meer dan tien gameverfilmingen

PlayStation Productions werkt aan meer dan tien gameverfilmingen

Sony heeft meer dan tien gameverfilmingen in de maak.

Dat meldden Sony Pictures Motion Pictures Group-directeur Sanford Panitch en PlayStation Productions-hoofd Asad Qizilbash tijdens Sony's CES-presentatie eerder deze week. Daar werden ook de eerste beelden van de Gran Turismo-film getoond.

Men werkt dus aan meer dan tien projecten verspreid over film en televisie, maar precieze details gaf men niet. Er zijn echter al een behoorlijk aantal van deze projecten aangekondigd. Naast bovengenoemde Gran Turismo-film en de aankomende HBO-serie The Last of Us, komen er bijvoorbeeld ook series gebaseerd op God of War, Horizon en Twisted Metal uit op streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime.

Verder worden er aan films gewerkt gebaseerd op Ghost of Tsushima, Days Gone, Jak & Daxter en Gravity Rush. Veel details over bovenstaande projecten zijn er echter nog niet. Eerder kwam er ook een film gebaseerd op Uncharted uit, waarvan Sony aangaf dat ze er een filmfranchise van willen maken - een vervolg zou dus niet onmogelijk zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lol. Oke, ik dacht dat een game verfilmen best een speciale happening is. Iets met verwondering enzo. Dit slaat echter nogal wat van mijn nieuwsgierigheid aan de kant.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 als je ziet wat de film heeft opgeleverd snap ik dat Sony deze weg kiest. Ik vond uncharted zeer vermakelijk.

0
test

@Snoop213 ik vind de Uncharted film echt super leuk. Had ik totaal niet verwacht. Heb de film zelfs op 4K blu-ray gekocht en inmiddels al driemaal gezien. Dus kom maar op met deel 2.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Ik vond Uncharted niet vreselijk slecht, geen topfilm meer inderdaad een B-film. En meer hoef je ook niet te verwachten van een game-verfilming denk ik. Maar een overvloed aan dit soort films lijkt me ook geen goed idee. Veel games in de lijst zijn prima tot zeer goede games, maar qua verhaal niet per se onderhoudend genoeg om er een film van te maken. Neem Ghost, fantastische game vooral door de geweldige combat en mooie omgeving. Maar het verhaal is een standaard wraakverhaal. Prima voor een actie film, maar ik vind zelf bijvoorbeeld een John Wick film ook maar 1 keer leuk, het volgende deel is meer van hetzelfde, dus nee dank je. Zo ook God of War, het is bruut om als Kratos vijanden in elkaar te beuken, het wordt al een stuk minder leuk als er alleen maar 2 uur naar mag kijken. Maar goed, ik zal wel een ouwe man zijn, superheldenfilms scoren ook nog steeds fantastisch ook een genre waarvan elke film van begin tot eind helemaal te voorspellen is. Een groot cgi-feest, mooi maar niet knap, overstijgt nooit een 5. Ik heb liever films als Dune, Blade Runner, Everything Everywhere All at Once of Parasite. Niet dat dode popcorn vermaak, waarvan je het verhaal al vergeten ben als je de bios uitloopt.

0
test

@Snoop213 die man is toch veel te oud.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola sorry, maar Uncharted was maar matig. Hoop dat ze met de 2e een betere adventure movie maken.

0

Aanbevolen voor jou