PlayStation Productions werkt aan animatieproject

PlayStation Productions werkt aan animatieproject

Er staan op zijn minst tien verschillende verfilmingen op de planning

PlayStation Productions heeft een animatieproject in de maak.

Dat heeft het hoofd van PlayStation Productions, Asad Qizilbash, laten weten in de Official PlayStation Podcast. PlayStation Productions is de studio verantwoordelijk voor de verfilmingen van PlayStation-franchises. 

Qizilbash herbevestigt dat er tien verschillende verfilmingen van PlayStation-IP in de maak zijn - dat liet hij begin dit jaar ook al weten, al zei hij toen nog meer dan tien. Toen moest de HBO-serie The Last of Us echter nog uitkomen.

Onder de projecten vallen films, televisieseries en "een beetje animatie". Welke PlayStation-franchise precies geanimeerd gaat worden is op moment van schrijven niet bekend. "Maar wat ik erg tof vind is de diversiteit van de verhalen die we hebben."

Eerder zijn in ieder geval films gebaseerd op Ghost of Tsushima, Gran Turismo, Days Gone, Jak & Daxter en Gravity Rush aangekondigd. Mogelijk is Jak & Daxter een geschikte kandidaat voor een animatieproject. Ook zijn er series gebaseerd op God of War, Horizon en Twisted Metal in de maak.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als ze het succes van de Mario film zien, dan kunnen ze natuurlijk ook niet achterblijven qua animatiefilms. Ratchet & Clank lijkt me ook een goede candidaat!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou