PlayStation Plus-kortingen voor Black Friday nu ingegaan

PlayStation Plus-kortingen voor Black Friday nu ingegaan

De kortingen op jaarabonnementen op PlayStation Plus Essential, Extra en Premium voor Black Friday zijn nu ingegaan.

Eerder deze week gingen er al geruchten over Black Friday-kortingen voor de dienst en die geruchten blijken nu dus te kloppen, zo valt op de officiële PlayStation-website te zien. De aanbiedingen lopen tot 28 november. Het gaat daarbij specifiek om kortingen van 25 procent op jaarabonnementen.

Een jaarabonnement afsluiten op PlayStation Plus Essential kost nu tijdelijk 44,99 euro - normaliter betaalt men daar 59,99 euro voor. Met Essential krijgen abonnees toegang tot online gaming en een paar gratis PlayStation-games per maand.

Een jaarabonnement op PlayStation Plus Extra, waarmee spelers ook toegang krijgen tot diverse PS4- en PS5-games om te downloaden en spelen, is tijdelijk van 99,99 euro naar 74,99 euro gegaan.

Dan is er nog PlayStation Plus Premium, waarmee abonnees ook toegang krijgen tot diverse klassieke PlayStation-games, proefversies van games en klassieke games van Ubisoft+. Normaliter kost zo'n jaarabonnement 119,99 euro, maar nu tijdelijk 89,99 euro.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgende week is het pas black friday, iets dat in America is ontstaan door HOGE kortingen vlak voor de feestdagen. hier is het meer een reden om iets zogenaamd in de (minimale)sale te goeien en mee te liften met de hype.

0
test

@-JK- Dat verandert helemaal niets aan het feit dat je nu met 25 procent korting PS Plus-abo's kunt afsluiten, toch? :)

0
test

@MichelMusters dat is helemaal waar :) Wil alleen iedereen bewust maken dat wanneer iemand Black Friday roept, dat het hier in NL niet hoeft te betekenen dat het hoge kortigen te maken heeft.

0

@-JK- En dan nog moet je opletten of bijvoorbeeld een partij als de MediaMarkt niet stiekem eerst de prijs omhoog gooit om daarna zogenaamd korting te geven.

0
test

Yes ik zit met Premium gebeiteld tot juli 2024. Was bang dat ze geen plus aanbiedingen meer zouden doen. Maar toch, very nice!

0

Aanbevolen voor jou