PlayStation Plus-games van november mogelijk gelekt

PlayStation Plus-games van november mogelijk gelekt

De PlayStation Plus-games van november zijn mogelijk gelekt.

Het gaat om de actie-rpg Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, de multiplayergame Knockout City, de virtualrealitygame The Walking Dead: Saints and Sinners en de partygame First Class Trouble.

Sony heeft de PlayStation Plus-games van november nog niet officieel bevestigd. De games werden echter gemeld door Dealabs, dat eerder ook al correct PS Plus-games lekte. Daarbij gaf Sony eerder aan dat Plus-leden vanaf november af en toe PlayStation VR-games zouden ontvangen, wat met The Walking Dead: Saints and Sinners overeen lijkt te komen.

Op dit moment kunnen PlayStation Plus-leden nog de games van oktober binnenhalen. Het gaat om de PlayStation 5-verise van de tactische shooter Hell Let Loose, de vechtgame Mortal Kombat X (PS4-versie die ook speelbaar is op PS5) en golfspel PGA Tour 2K21 (PS4-versie die ook speelbaar is op PS5).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

niet mijn games helaas.

0
test

@hulstpower van mij ook niet echt maar soms zitten juist tussen dit soort games aangename verrassingen. Dus ik ga ze wel even uitproberen (smiley) (thumbs up) ;-)

0
test

@Jumpman Dat heb ik dus soms met gamepass games, zoals ori was nooit van dat soort games maar daar door gespeeld. MAar ik keek net even videos van deze games maar ze spreken me gewoon niet aan en is niet erg heb nog genoeg te spelen en komt nog genoeg aan de kommende tijd.

0
test

Saints & Sinners zou tof zijn! Nog niet aan toegekomen om te kopen. Nu bezig met Killing Floor incursion VR, als mn hart dat overleeft kan ik dus gelijk verder met meer horrorspul. Nicem! De rest van de games zijn niks voor me.

0

Aanbevolen voor jou