PlayStation Plus Essential-games van juli uitgelekt

PlayStation Plus Essential-games van juli uitgelekt

De gratis games die PlayStation Plus Essential-abonnees in juli kunnen claimen zijn uitgelekt.

Sinds kort is het vernieuwde PlayStation Plus beschikbaar in Europa. Hoewel er drie verschillende abonnementsvormen zijn, is de goedkoopste 'tier' - Essential - nog altijd goed voor een paar gratis games per maand.

De games die van 5 juli tot en met 2 augustus worden aangeboden zijn nu uitgelekt via Dealabs-gebruikers billbil-kun. Het gaat om de platformer Crash Bandicoot 4: It's About Time, de filmische horrorgame The Dark Pictures: Man of Medan en de coöperatieve multiplayergame Arcadegeddon.

Sony heeft bovenstaande spellen nog niet officieel bevestigd als de volgende PlayStation Plus-games, maar aangezien op Dealabs maandelijks de games van te voren uitlekken, is het zeer waarschijnlijk dat dit correct is.

Tot en met 4 juli kunnen PS Plus Essential-leden nog God of War (2018), Nickelodeon All-Star Brawl en Naruto to Boruto: Shinobi Striker claimen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Marco prima

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Benieuwd naar wat de andwre tiers voor games gaan aanbieden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor dat snap ik, daarom zei ik brn benieuwd wat de andere tiers krijgen

0
test

@hulstpower Extra en Premium krijgen sowieso Stray. Laten we hopen dat we regelmatig dat soort games krijgen op de dag dat ze uitkomen.

0
test

@poklaan stray lijkt me niks, maar omdat ik premium heb zal ik het wel proberen. Ga denk ik eerder crash 4 spelen die wou ik op xbox spelen als de deal rond is maar ga hem denk ik nu al spelen met me zoon.

0

Aanbevolen voor jou