PlayStation Plus Essential-games van april bekendgemaakt

PlayStation Plus Essential-games van april bekendgemaakt

Met o.a. Sackboy: A Big Adventure en Meet Your Maker

Sony heeft de PlayStation Plus Essential-games die in april beschikbaar komen bekendgemaakt.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog. De PS5- en PS4-game Sackboy: A Big Adventure is er een van. Deze 3D-platformer laat spelers alleen of met vrienden een grote diversiteit aan levels doorlopen. Er zijn een aantal levels exclusief voor co-op-gameplay, maar de meeste gebieden zijn ook alleen te spelen.

Naast Sackboy wordt ook Meet Your Maker gratis aangeboden aan alle PlayStation Plus-leden. Eerder werd al bekendgemaakt dat dit een van de PS Plus-games van de maand is. Meet Your Maker speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin overlevenden op zoek zijn naar de doden van voordat de wereld in vernieling raakte. Hun genetisch materiaal kan namelijk gebruikt worden om bewust leven intact te houden. De game bestaat uit twee belangrijke segmenten: bouwen en raiden. 

Tot slot wordt Tails of Iron weggegeven. Deze met de hand getekende rpg-adventure draait om Redgi, een erfgenaam van de Rat Throne, die zijn koninkrijk in ere moet herstellen door de genadeloze Frog Clan en hun leider Greenwart tegen te houden. 

De bovengenoemde games zijn van 4 april tot 1 mei te claimen. Tot die tijd zijn Battlefield 2042, Minecraft Dungeons en CodeVein nog te claimen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yeah, kan natuurlijk niet elke maand feest zijn met triple A games. Hopelijk adden ze nog wat leuke games aan de Premium service

0
test

@The soy sauce Waarom zou het geen feest kunnen zijn zonder triple A games?

0

Aanbevolen voor jou