PlayStation geeft updates over diverse indiegames

PlayStation geeft updates over diverse indiegames

Sony PlayStation heeft diverse updates gegeven over aankomende indiegames, waaronder Axiom Verge 2 en Oxenfree 2.

Dat deed het bedrijf op PlayStation Blog. Zo werd Axiom Verge 2 uitgelicht via een nieuwe video. De game bevat niet één maar twee speelbare werelden. Er is een overkoepelende wereld en een alternatieve dimensie. Spelers schakelen tijdens de game tussen beide werelden. De game moet volgend jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch verschijnen.

Watch on YouTube

Ook Oxenfree 2: Lost Signals werd uitgelicht. Het spel bevat een nieuwe cast met personages. Spelers besturen Riley Poverly terwijl ze vreemde elektromagnetische signalen in haar thuisstad Camena onderzoekt. Zover bekend komt de game ergens dit jaar uit op PlayStation-consoles, Switch en pc.

Watch on YouTube

Ook A Short Hike, dat in 2019 al op pc uitkwam, komt deze herfst naar PlayStation 4. De openwereld-verkenningsgame draait om een klein vogeltje die op een klimavontuur gaat.

Watch on YouTube

Andere games die werden behandeld zijn Carrion (verschijnt later dit jaar op PS4), Sol Cresta van PlatinumGames (komt dit jaar naar PS4, Switch en pc), Wytchwood (komt deze herfst naar PS4 en PS5) en Hades (komt op 13 augustus uit op PS5, PS4 en Xbox).

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou