Personages gelekt voor Resident Evil 4 Remake-dlc The Mercenaries

Personages gelekt voor Resident Evil 4 Remake-dlc The Mercenaries

Gratis uitbreiding verschijnt op 7 april

Op internet zijn diverse illustraties van personages en kleding voor de aankomende The Mercenaries-dlc voor Resident Evil 4 uitgelekt.

Eerder werd al aangekondigd dat de dlc op 7 april gratis aan de game wordt toegevoegd. Dataminer Gosetsu heeft nu de beelden van de personages en kledij voor de dlc uitgelekt.

Zo zijn Leon S. Kennedy, Wesker, Ada Wong, Luis, Hunk en Krauser te zien. Er is ook alternatieve kledij voor deze personages te zien - bijvoorbeeld de bekende rode jurk van Ada.

The Mercenaries een bekende modus uit eerdere Resident Evil-games waarin spelers in arena's gebaseerd op het hoofdspel binnen de tijd zoveel mogelijk vijanden moeten doden. Dat gaat meestal gepaard met leaderboards.

De dataminer in kwestie vond eerder overigens ook al een vermelding van 'Seperate Ways' in de files van de remake. Dat is een losstaande modus uit de oorspronkelijke game die om het personage Ada Wong draait, maar niet in de remake zit - fans verwachten dat ook dat dit op een later moment wordt toegevoegd.

Capcom heeft intussen overigens aangekondigd dat er in de eerste twee dagen van release meer dan drie miljoen exemplaren van Resident Evil 4 Remake zijn verkocht. Het gaat om verscheepte fysieke exemplaren en verkochte digitale exemplaren.

De remake van Resident Evil 4 is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou