Patch lost bugs in Ghost of Tsushima: Director's Cut op

Patch lost bugs in Ghost of Tsushima: Director's Cut op

Sucker Punch heeft een patch voor Ghost of Tsushima: Director's Cut uitgegeven waarmee diverse bugs worden opgelost.

Zo was er een probleem waarbij spelers die een New Game+-modus opstartten opeens de Fundoshi-uitrusting kwijtraakten. Ook zouden sommige spelers geen beloningen ontvangen wanneer ze missies herspeelden, totdat ze hun game opnieuw laadden. 

Dit soort problemen - en een aantal andere bugs - zijn met patch 2.07 opgelost. Een volledig overzicht van wat de patch precies doet, is hier te vinden. Sucker Punch laat weten de komende weken de game uit te blijven pluizen voor bugs en patches uit te blijven geven.

Ghost of Tsushima: Director's Cut verscheen onlangs voor PS4 en PS5. Naast een compleet nieuw eiland in de vorm van Iki Island bevat het spel alle content uit de oorspronkelijke PlayStation 4-game, alsmede alle content die sindsdien is uitgekomen. Naast het nieuwe verhaal en de personages zijn er op het eiland nieuwe omgevingen om te ontdekken, nieuwe beschermende kledij voor Jin en zijn paard om vrij te spelen en nieuwe vijanden en minigames te vinden.

Op PlayStation 5 wordt de game daarnaast op meerdere vlakken verbeterd. Zo bewegen de lippen van personages nu juist mee met de ingesproken Japanse stemmen, wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ten volste benut, is er 3D-audio, een 4k-resolutie, framerates die 60 fps nastreven en verbeterde laadtijden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben geen serieuze bugs tegengekomen. Het enige wat de game onderbreekt is dat je steeds weer het mooie landschap wil capturen met de foto mode. Het was weer heerlijk (therapeutisch) om dit pareltje weer opnieuw te spelen. En de DLC voegt echt iets toe maar zou je hem niet spelen dan mis je ook niks.

0

Aanbevolen voor jou