Opnames Return to Silent Hill beginnen volgende maand

Opnames Return to Silent Hill beginnen volgende maand

De opnames van de nieuwe Silent Hill-film, genaamd Return to Silent Hill, gaan in de loop van april van start.

Dat meldt Deadline. Daarbij zijn er ook castleden onthuld. Jeremy Irvine (War Horse) en Hannah Emily Anderson (Jigsaw, de serie gebaseerd op The Purge) spelen de hoofdrollen. 

De opnames zullen plaatsvinden in Duitsland en Oost-Europa. Christophe Gans, de regisseur van de eerste Silent Hill-film, neemt ook de regie van deze film voor zijn rekening. Gans: "Return to Silent Hill is een mythologisch liefdesverhaal over iemand die enorm verliefd is en naar de hel gaat om iemand te redden."

Return to Silent Hill gebruikt de gebeurtenissen uit Silent Hill 2 als inspiratie. "Wanneer een mysterieuze letter James teruglokt naar Silent Hill om zijn ware liefde terug te vinden, vindt hij een ooit herkenbaar dorpje die door een onbekend kwaad is getransformeerd. Terwijl James dieper afdaalt in de duisternis, stuit hij op angstaanjagende figuren die zowel herkenbaar als nieuw zijn en begint hij aan zijn eigen geestelijke gezondheid te twijfelen."

Het is nog niet bekend wanneer Return to Silent Hill uitkomt. Ondertussen worden er diverse Silent Hill-games ontwikkeld, zo maakte Konami vorig jaar bekend. Zo wordt er een remake van Silent Hill 2 ontwikkeld door Bloober Team, werkt NoCode aan Silent Hill Townfal en is ook het spel Silent Hill F in de maak. Verder moet er een "interactieve streamingreeks" genaamd Silent Hill: Ascension uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou