Modder laat Ellie in The Last of Us 2 op Bella Ramsey lijken

Modder laat Ellie in The Last of Us 2 op Bella Ramsey lijken

Alejandro Bielsa, een ontwikkelaar van de aankomende Fable-game, heeft Ellie in The Last of Us: Part 2 op Bella Ramsey laten lijken.

Dat bericht Eurogamer. Bielsa is in de mod-community ook wel bekend als Vontadeh en werkt op dit moment aan personages voor Playground Games' nieuwe Fable-game. 

Hij legt uit dat hij een mod heeft gemaakt voor de tweede The Last of Us-game waarmee hij Ellie op Bella laat lijken. Ramsey speelt de rol van Ellie in de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Bielsa legt uit dat zijn werk verre van perfect is, aangezien het lastig is om de verschillende expressies van Ellie in de game om te zetten naar Bella's gezicht. Daarom lijkt het vooral goed te werken wanneer Ellie in de game een relatief neutrale gezichtshouding heeft. 

De ontwikkelaar geeft aan dat hij dit simpelweg voor zijn plezier en liefde voor de game heeft gedaan en daarom deze beelden deelt. In de video hieronder is het werk van Bielsa te zien. Let op: de video bevat diverse spoilers voor The Last of Us: Part 2.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Leg uit? Volgens mij is het een uitstekende actrice, en ik denk dat ze samen met Pedro Pascal een goed duo als Ellie en Joel zal vormen. Ik ben erg benieuwd naar de serie in ieder geval.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik moet er ook erg aan wennen. Maar liever een actrice die overtuigend speelt (en ze is immers een erg goed actrice) dan een kopie van de game met een matige prestatie.

0

@Snoop213 onzin, een goede jonge actrice lijkt me perfect gecast.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Snap die fixatie van mensen niet op het uiterlijk van Bella Ramsey. Waarom moeten de acteurs bijna perfect overeen komen met de personages? Het gaat hier om de chemie tussen de acteurs (Joel en Ellie), niet om het uiterlijk. Natuurlijk helpt het als ze wel enigszins erop lijken maar ik heb liever dat die chemie overeen komt dan wanneer de acteurs precies hetzelfde eruitzien maar compleet naast elkaar heen acteren. Kan niet wachten op de serie in ieder geval.

0
test

@Zut Ja, ik snap het ook niet helemaal. Het lijkt mij dat het meer gaat om hoe het karakter neergezet wordt. Hetzelfde speelde toen met Daniel Craig die James Bond ging spelen. Dat kon helemaal niet, want Bond had donker haar en donkere ogen. Blond haar en blauwe ogen kon _echt_ niet bij James bond. En nu zijn mensen toch helemaal lyrisch over zijn performance. Ik was in het begon ook geen fan toen ik haar op foto's zag. Maar de sfeer in de trailer deed mij toch anders nadenken daarover.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@archangel1110 terwijl Roger Moore ook niet echt donker haar had

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Zut Als uiterlijk niet uit maakt dan hadden ze ook Ashley Johnson gewoon kunnen casten :P

0

Aanbevolen voor jou