Ontwikkelaar hint mogelijk naar The Last of Us: Part 3

Ontwikkelaar hint mogelijk naar The Last of Us: Part 3

The Last of Us-bedenker Neil Druckmann hint naar een mogelijk derde deel in de franchise: "Ik denk dat er meer verhaal is om te vertellen."

Dat claimt Druckmann in een nieuw artikel van The Hollywood Reporter. Hij kan echter niet onthullen of een derde deel ook daadwerkelijk in de maak is, al deden er eind vorig jaar al geruchten de ronde dat dit inderdaad het geval is. Ondertussen is al wel officieel bekend dat Naughty Dog aan een multiplayergame in het The Last of Us-universum werkt, waar gisteren nieuwe artwork van werd getoond.

Het overgrote deel van het The Hollywood Reporter-artikel draait om de aankomende HBO-serie - de eerste aflevering is vanaf 16 januari op HBO Max te zien. Zo wordt onthuld dat actrices Maisie Williams (Game of Thrones) en Kaitlyn Dever (Booksmart) werden overwogen voor de rol van Ellie, maar dat ze beiden te oud werden tegen de tijd dat de opnames van start gingen. Daarbij bleek Bella Ramsey, die nu de rol van Ellie bekleedt, perfect voor de rol.

In het interview wordt ook gehint naar de mogelijkheid dat een nog niet bevestigd tweede seizoen van de serie de gebeurtenissen uit de tweede game behandelt. Het eerste seizoen draait om de gebeurtenissen uit de eerste game, en Druckmann en schrijver Craig Mazin hebben "geen plannen om verhalen buiten die uit de games te vertellen". Daarbij is men niet bang dat men in een soortgelijke situatie terecht komt als Game of Thrones, waarbij de plot in de serie het verhaal uit het bronmateriaal inhaalt. "The Last of Us: Part 2 eindigt niet met een cliffhanger."

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Een nieuw deel die een focus op Abby ligt zou ik mooi vinden! Moet zeggen dat ik haar storyline toch interessanter vond dan die van Ellie

0
test

@archangel1110 ik ook, begon er met een beetje tegenzin aan maar wat een toffe ontwikkeling. Daardoor vertrouw ik ze ook wel met andere personages, voor mij is het mooiste aan TLoU de manier van vertellen en hoe mensen zich opnieuw ontwikkelen in die wereld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 En ik vond juist Dina er een beetje geforceerd in gebracht. niet dat zij een slecht character was en was iets wat Ellie nodig had in de game om gegrond te blijven maar vind Abby bij verre het beste personage. Al moet ik zeggen dat het hele verhaal van wraak van Ellie en de gevolgen van Wraak bij Abby elkaar wel goed ondersteunde.

0
test

@archangel1110 Toen ik de story lijn van Abby in ging deed ik dat met tegenzin maar daar kwam ik snel op terug toen ik erachter kwam dat Ellie maar een boring personage is in vergelijking met Abby.

0

Aanbevolen voor jou