Ontwikkelaar gaat dieper in op Two Point Campus tijdens Future Games Show

Ontwikkelaar gaat dieper in op Two Point Campus tijdens Future Games Show

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow werd Two Point Campus al officieel aangekondigd, maar tijdens Future Games Show heeft de ontwikkelaar nog meer informatie gedeeld over de game.

Na het succes van Two Point Hospital, brengt Two Point Studios volgend jaar Two Point Campus uit. In deze game is het aan jou de taak om een eigen universiteit te bouwen en onderhouden. Hoewel dit voor sommige mensen misschien saai klinkt, garandeert de ontwikkelaar dat dit niet het geval is: net zoals bij Two Point Hospital, draait het bij Two Point Campus niet om een realistische simulatie, maar om het hebben van plezier. Zo kun je de studenten allerlei grappige lessen laten volgen, zoals 'Knight School'.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar verschillende opties toegevoegd die het een stuk makkelijker maken om de omgeving van de campus goed op te vullen. Ze omschrijven dit alsof het bijna de elementen van een stedenbouwer zijn.

Ten slotte geeft de ontwikkelaar aan dat de spelers een stuk meer betrokken zijn met de personages, omdat ze er meer tijd mee doorbrengen in de game. Two Point Studios wil dan ook dat spelers echt om de studenten gaan geven.

Two Point Campus verschijnt in 2022 voor pc en consoles.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou