Norman Reedus trollt Silent Hill-fans met filmpje van Robbie the Rabbit

Norman Reedus trollt Silent Hill-fans met filmpje van Robbie the Rabbit

Acteur Norman Reedus heeft commotie onder Silent Hill-fans gecreëerd door op social media een filmpje met het personage Robbie the Rabbit te plaatsen.

De The Walking Dead-acteur plaatste het filmpje, dat hieronder te zien is, op Instagram. Robbie the Rabbit is een personage uit de Silent Hill-games. Zo verschijnt het personage - dat overduidelijk een mens in een konijnenpak is - in het Lakeside Amusement Park in Silent Hill 3. Sindsdien is hij niet alleen in meerdere Silent Hill-games verschenen, maar ook andere spellen zoals Dead by Daylight en Metal Gear Online.

Het filmpje heeft er voor gezorgd dat fans aan het speculeren zijn geslagen. Reedus dook immers plots op in het slotfilmpje van P.T., dat uiteindelijk een demo van Hideo Kojima-project Silent Hills bleek te zijn. Het project werd geannuleerd in dezelfde periode dat Kojima uitgever en Silent Hill-eigenaar Konami verliet. Kojima werkte later wel nogmaals samen met Reedus - de acteur speelde de hoofdrol in het spel Death Stranding.

Reedus staat er om bekend dat hij regelmatig allerlei - vaak door fans gemaakte - filmpjes en bewerkte foto's plaatst op social media die hij simpelweg grappig vindt - zonder verdere bijbedoelingen. De kans is dus groot dat dit ook hier aan de orde is.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Thanks voor het melden. We nemen een kijkje naar het probleem!

0
test

Dan ben je een game-site en schrijf je: " The Walking Dead-acteur". Daar had gewoon kunnen staan: "De acteur, bekend van onder andere Death Stranding". Als je dan toch het acteurschap wil benoemen, noem dan op zijn minst The Boondock Saints.

0
test

@Haunting Maar er staat toch ook gewoon in het bericht dat hij de hoofdrol speelt in Death Stranding? Laten we wel wezen; Reedus is bovenal bekend om zijn rol in The Walking Dead, ook al heb ik zelf van Boondock Saints genoten. Ik zag er in ieder geval geen kwaad in om zowel zijn rollen in TWD als Death Stranding te vernoemen in het bericht.

0

@Haunting Je kan heel elitair gaan doen, maar ik gok dat 95 procent van de mensen hem van the Walking Dead kennen.

0

Aanbevolen voor jou