Nioh 2 is meer dan 2,5 miljoen keer verscheept

Nioh 2 is meer dan 2,5 miljoen keer verscheept

De actiegame Nioh 2 is wereldwijd meer dan 2,5 miljoen keer verscheept.

Dat hebben uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd middels een Japanstalige tweet. In april vorig jaar werd aangekondigd dat de game meer dan 2 miljoen keer was verscheept, dus daar is een half miljoen exemplaren bijgekomen.

Nioh 2 kwam begin 2020 uit voor PlayStation 4 en verscheen vorig jaar ook op pc. Vorig jaar verscheen ook de Nioh Collection - met verbeterde versies van beide games - voor PlayStation 5. Ontwikkelaar Team Ninja liet eerder al weten voorlopig klaar te zijn met de franchise.

Nioh 2 scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "De eerste Nioh smaakte naar meer en dat is precies wat dit vervolg ons voorschotelt. Nioh 2 doet een schepje bovenop alle sterke punten van zijn voorganger. Helaas worden ook enkele eerder gemaakte missers - zoals een onnavolgbaar verhaal –herhaald. Uiteindelijk is dat echter bijzaak, want op de enorm diepgaande en ijzersterke gameplay valt vrijwel niets aan te merken. Het resultaat is een intense en uitdagende ervaring waar liefhebbers van soulslikes van genieten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Veels! Te! Weinig! Echt een topspel.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Het cijfer is zeker meer dan netjes. Ik doelde op het aantal keer dat het verscheept is. Dat het niet voor iedereen is, is ook zeker logisch, dus wat dat betreft is het natuurlijk niet zo gek.

0

Aanbevolen voor jou