Nieuwe update voor Gran Turismo 7 aanstaande

Nieuwe update voor Gran Turismo 7 aanstaande

In de loop van deze week komt er een nieuwe update voor Gran Turismo 7 uit.

Dat heeft producen Kazunori Yamauchi onthuld. Meer details gaf hij niet - het is op moment van schrijven bijvoorbeeld ook niet bekend wanneer de update precies beschikbaar is.

Wel deelde hij een foto waarin de silhouetten van drie auto's zichtbaar zijn, dus net als met de vorige updates moet ook deze update drie nieuwe wagens bevatten. Volgens GTPlanet worden in ieder geval de Suzuki Escudo Pikes Peak en een Gr.3-versie van de Suzuki Vision Gran Turismo toegevoegd, al is dit nog niet officieel bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou me niet verbazen dat deze update er voor zorgt dat je voortaan de werkelijke prijs van de auto's moet betalen om er in Gran Turismo mee te rijden...

0
test

@gusanito ga stuk, gt7 de biljonair editie.

0
test

Tot nu hoef je maar een half miljard credits meer te leggen voor de hele verzameling auto’s. Dat heb je binnen 800 uur bij elkaar gespeeld. Vervolgens kan je met de helft van die auto’s geen race rijden. Daarbij komt nog dat de force feedback na elke update weer compleet anders is. De online lobby’s zijn eigenlijk geen eens online lobby’s. Single player is kort. Andere onderdelen te moeilijk en er zitten tal van knullige fouten in. Oftewel: een echte Gran Turismo. Maar alles wat goed is, is ook echt wel goed. Het wachten is op content in de vorm van races en kampioenschappen, dan nog even doorpoetsen en dan is het echt wel een lekker spel. De vraag is of er genoeg mensen op gaan wachten tot het spel af is, aangezien de concurrent ook niet stil zit.

0

@Smallie Nou nee, vroeger waren ze veel beter , veel plezier gehad aan gt4. maar dat was wel de laatste goede Iig blij Forza heeft real time Ray tracing

0

Aanbevolen voor jou