Nieuwe Sony-studio werkt met Naughty Dog aan onaangekondigde game

Nieuwe Sony-studio werkt met Naughty Dog aan onaangekondigde game

Sony is een nieuwe ontwikkelstudio aan het samenstellen die samen met Naughty Dog en Visual Arts aan een nieuwe AAA-game gaat werken.

Dat blijkt uit een pas online verschenen vacature voor een senior producent binnen PlayStation. "Sony PlayStation bouwt een nieuw, intern ontwikkelteam dat gaat samenwerken met PSS Visual Arts, een awardwinnende productiegroep gespecialiseerd in animatie, motion capture, cinematics, art en scannen."

De beschrijving vervolgt: "Dit project met veel zichtbaarheid wordt in samenwerking met Naughty Dog ontwikkeld. Het is nu nog onaangekondigd, maar we hebben een duidelijke visie en releaseplan."

Meer duidelijkheid over het project wordt niet gegeven, al meldt Sony wel dat het een 'AAA-game' moet worden, oftewel een spel met de allerhoogste productiewaarden.

Hoewel er geen melding wordt gemaakt van het spel, speculeren fans dat het mogelijk om een nieuwe Uncharted-game gaat. Eerder dit jaar liet recruiter Christina-Marie Drake McBrearty via LinkedIn weten dat ze zocht naar talent om te werken aan nieuwe games, alsmede "het nalatenschap van Uncharted". Dit is echter niet bevestigd door Sony of Naughty Dog.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Zal wel een vervolg zijn op iets van ND, maar hoop toch eerder op een nieuwe IP. Als het een oudere franchise zou zijn, dan kom maar op met een next-gen Jak & Daxter.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@AveryJackson denk dat hun iets doen met the last of us serie en dat naughty dogg met iets nieuws komt, na hun mp game van the last of us.

0

Aanbevolen voor jou