Nieuwe Horizon Forbidden West-patch lost allerlei bugs op

Nieuwe Horizon Forbidden West-patch lost allerlei bugs op

Gisteren is update 1.07 voor Horizon Forbidden West uitgekomen, waarmee allerlei bugs worden opgelost.

Zo laat Guerrilla Games weten dat de kwaliteit van de graphics in de prestatiemodus van de game is verbeterd. Ook de fotomodus van het spel is verbeterd, waardoor mensen de camera nog preciezer kunnen instellen.

Diverse bugs - waaronder problemen gedurende hoofdmissies - zijn daarnaast opgelost. Ook kan men alle hud-elementen nu verbergen. Voorheen was altijd een geselecteerd item voor de vierpuntdruktoets zichtbaar, maar dit kan nu weggehaald worden. Op Reddit zijn de patch notes te vinden.

Guerrilla laat weten op de hoogte te zijn van nog meer bugs. Zo verdwijnen Firegleam-icoontjes niet van de kaart nadat ze zijn gevonden door spelers. Dit en andere problemen moeten spoedig worden opgelost.

Horizon Forbidden West is sinds kort verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had een pittige tussenbaas die opeens volledig bevroren stond en ik gewoon neer kon prikken met mijn speer. Was wel prettig eigenlijk

0
test

@StormX Haha herkenbaar dat had ik gisteren dus ook. Gelukkig was het de eerste keer dat het gebeurde. daarnaast heb ik zo af en toe grondstoffen in een rots gehad en een paar keer een zwart scherm flikkering in resolutie modus op mijn PS5. Maar het is nou niet zo dat de bugs echt mijn plezier bederven. Dus ach mij maken ze niet zo veel uit. Ik geniet nog steeds enorm van het spel na dik 60 uur.

0
test

Na 95 uur platinum gehaald. Geen enkele bug gehad op de ps5.

0

Aanbevolen voor jou