Nieuwe game van Astro's Playroom-makers wordt 'grootste tot nu toe'

Nieuwe game van Astro's Playroom-makers wordt 'grootste tot nu toe'

De nieuwe game waar Astro's Playroom-ontwikkelaar Team Asobi aan werkt moet het grootste spel van de studio tot nu toe worden.

Dat laat creative en studio director Nicolas Doucet weten in een interview met Games Industry. Het was al bekend dat de studio aan een nieuw game werkt, maar details waren tot nu nog niet gegeven.

"Onze huidige productie verloopt prima. Maar we willen nog een groep hebben voor onderzoek en ontwikkeling, en we willen genoeg mensen in deze groep hebben om zoveel mogelijk gebieden te verkennen. En mogelijk andere projecten te starten."

Over het nieuwe spel: "Het wordt onze grootste game tot nu toe." Daarbij wil het team blijven experimenteren met hardware, zoals de manier waarop Astro's Playroom de functies van de DualSense-controller gebruikt. Vorig jaar werd al gemeld dat Team Asobi aan diens meest ambitieuze spel tot nu toe werkte.

Concrete details over de nieuwe game van Team Asobi werden niet gegeven. Wel benadrukt Doucet dat hij het belangrijk vindt dat de games van de studio aanvoelen alsof ze in Japan zijn ontwikkeld. Dat is ook niet zo gek: vorig jaar bleek dat Sony Japan Studio met een reorganisatie te maken kreeg, waarbij alle mensen die met game-ontwikkeling te maken hadden bij Team Asobi aan de slag zouden gaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel benieuwd naar. Astro's Playroom was geweldig.

0

Aanbevolen voor jou