Nieuwe content voor Final Fantasy 7 Remake wordt dit weekend onthuld

Nieuwe content voor Final Fantasy 7 Remake wordt dit weekend onthuld

Dit weekend onthult Square Enix nieuwe content voor de PlayStation 4-game Final Fantasy 7 Remake.

Dat heeft Motomu Toriyama van Square Enix op Twitter bevestigd. Op 13 februari wordt het Orchestra World Tour-concert live uitgezonden op internet, en tijdens dit concert wordt de nieuwe content onthuld. Om wat voor content het gaat, is niet bekend. 

Er gaan al geruime tijd geruchten over een PlayStation 5-update voor de game waardoor het spel er mooier uitziet en beter draait op de nieuwe spelcomputer. Vorige maand meldde een gerenommeerd bezoeker van gameforum ResetEra al dat de update in februari aangekondigd zou worden. Life is Strange 3 zou volgens hem ook binnenkort worden onthuld.

Final Fantasy 7 Remake verscheen vorig jaar voor PlayStation 4 en is een remake van het eerste gedeelte van de klassieke rpg van Square Enix. Wanneer de vervolgdelen uitkomen, is nog niet bekend.

Final Fantasy 7 Remake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Is een update tegenwoordig nieuwe content?

0
test

@Colt Hahah ja als dit gaat om nieuwe content dan is het geen ps5 update want ik neem aan dat dat geen nieuwe dingen heeft. Tenzij natuurlijk sta het gepaard gaat met een onbekende uitbreiding. Dan zou het wel om content kunnen gaan die tevens een ps5 update bied. We zullen het wel horen of het simpel een ps5 upgrade is of ook echt nieuwe inhoud.

0

Aanbevolen voor jou