Nieuwe clip van The Last of Us-serie getoond

Nieuwe clip van The Last of Us-serie getoond

HBO heeft op social media een nieuwe clip van de aankomende serie gebaseerd op The Last of Us gedeeld.

De clip duurt een halve minuut en toont onder andere hoe Joel ondervindt dat Ellie immuun is voor het virus dat rondgaat. Verder worden er diverse actievolle scènes getoond - het grootste gedeelte daarvan is al in eerdere trailer getoond. De clip is hieronder te bekijken.

De eerste aflevering van The Last Of Us verschijnt op 16 januari in Nederland op HBO Max. Het eerste seizoen volgt het verhaal van de eerste game. Het verhaal wordt daarnaast ook iets uitgebreid en een eerder verschenen trailer hint daarnaast naar verschillende scènes uit de dlc van The Last Of Us, genaamd Left Behind.

De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie. De hoofdrollen worden gespeeld door Bella Ramsey (Ellie) en Pedro Pascal (Joel). Ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) spelen een rol. Andere acteurs en actrices in de serie zijn Nick Offerman, Anna Torv en Merle Dandridge. Ashley Johnson en Troy Baker, die de rollen van Ellie en Joel in de games vertolkten, hebben andere kleine rollen binnen de serie gekregen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik speel nu nog 1x The Last of Us Part 1 (part 2 pas uitgespeeld) en dan daaropvolgend deze serie! Zin in!

0

Aanbevolen voor jou