Naughty Dog zoekt werknemers voor multiplayerproject

Naughty Dog zoekt werknemers voor multiplayerproject

Ontwikkelaar Naughty Dog zoekt via vacatures werknemers voor een aankomend, losstaand multiplayerproject.

Hoogstwaarschijnlijk wordt daarmee de vooralsnog in mysterie gehulde multiplayermodus van The Last of Us: Part 2 bedoeld. Die modus wordt stand-alone en is al geruime tijd aangekondigd, maar details of beelden ontbreken vooralsnog.

Op de website van de ontwikkelaar staan diverse vacatures voor mensen die ervaring hebben met multiplayergames, waaronder een positie voor iemand die de omgevingen van levels in multiplayergames kan ontwerpen.

Naughty Dog omschrijft het multiplayerproject als volgt: "Help Naughty Dog mee met diens nieuwste avontuur - de eerste stand-alone multiplayergame van de studio! We willen hetzelfde niveau qua ambitie en kwaliteit van onze kenmerkende verhaalgedreven games naar dit unieke multiplayerproject brengen."

De eerste The Last of Us-game was wel uitgerust met een multiplayermodus genaamd Factions. Het lijkt er op dat de Sony-ontwikkelaar grotere plannen heeft voor de losstaande multiplayer van het vervolg.

The Last of Us Part 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Multiplayer? Gaan ze een spel voor Xbox maken dan? ;-)

0
test

@kleinekoosjer ...moet dat dan voor MP??

0
test

AUB niet heb een aantal van hun multiplayer games gespeeld en niet perse slecht maar ook niet super, heb liever dat ze die tijd in de sp stoppen want dat kunnen ze als geen ander.

0

Aanbevolen voor jou