Naughty Dog brengt zevende patch The Last of Us op pc uit

Naughty Dog brengt zevende patch The Last of Us op pc uit

Stapje voor stapje

Naughty Dog heeft voor de zevende keer een patch uitgebracht die de pc-versie van The Last of Us: Part 1 moet verbeteren.

Dat maakt het bedrijf bekend middels een blogpost. Versie 1.0.4.0 bevat onder andere verbeteringen op het gebied van performance en graphics en moet verschillende crashes oplossen. De update brengt met name optimalisatie voor de cpu en gpu, waardoor de game soepeler moet draaien. Alle verbeteringen zijn in de blogpost te lezen.

The Last of Us: Part 1 is sinds 28 maart uit op pc. Sindsdien klagen spelers over technische problemen en crashes van de port. Op Steam zijn de gebruikersrecensies grotendeels negatief. De port is inmiddels ook de slechtst beoordeelde Naughty Dog-game op Metacritic.

Naughty Dog verzekerde pc-spelers ervan dat ze werken om de problemen op te lossen. "The Last of Us-pc-spelers: we weten dat sommigen van jullie niet de Naughty Dog-kwaliteit ervaren die jullie verwachtten", schrijft het bedrijf op Twitter. "Ons team werkt er hard aan om de problemen die sommigen van jullie ervan weerhouden om de game te ervaren op te lossen om te verzekeren dat de game het kwaliteitsniveau bereikt dat jullie verwachten en verdienen."

De zevende patch is dan ook niet de laatste, zo blijkt uit de blogpost. 

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In zo'n korte tijd na release al 7 patches uitbrengen is in feite niks meer dan een blamage en een schande. Wat een complete afgang!

0

@The_Scratcher Rush job.

0

Aanbevolen voor jou