'Mensen gaan de The Last of Us-serie geweldig vinden'

'Mensen gaan de The Last of Us-serie geweldig vinden'

Volgens actrice Bella Ramsey, die de rol van Ellie in de aankomende The Last of Us-serie vertolkt, gaan mensen de serie geweldig vinden.

"Ik denk dat mensen (van de verfilming) gaan houden. Ik weet dat veel mensen bezorgd zijn, natuurlijk. Wanneer iets zo belangrijk voor je is als gamer, ga je je daar automatisch zorgen over maken", aldus de actrice tijdens een interview met SheKnows.

"Maar om eerlijk te zijn denk ik dat mensen het geweldig gaan vinden. Het volgt dezelfde emotionele verhaalpunten als de game, en het is erg respectvol en eervol richting de game. Maar de serie geeft het wel een nieuw leven. Het onderzoekt andere richtingen die misschien niet zo duidelijk werden belicht in de game. Ik denk dat mensen er echt van gaan houden. Ik hoop het in ieder geval. Het was zo leuk om te maken, echt een ervaring. Ik hoop dat men dat ook voelt wanneer ze met ons mee op avontuur gaan."

In juni bleek al dat het filmen van het eerste seizoen van The Last of Us was afgerond. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. Het eerste seizoen begint ergens in 2023 op HBO.

Op 2 september komt er tevens een remake van de eerste The Last of Us-game naar PlayStation 5. Op een later moment komt de game ook op pc uit.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor dat was exact mijn gedachte. Je gaat niet zeggen als speler dat het een crap serie gaat worden, dan zul je zeker niet snel meer gevraagd worden voor een eventueel 2e seizoen, maar kan ook eventuele aanbiedingen voor andere rollen in de weg staan.

0
test

Volgens de mevrouw die mijn bestelde 2 haringen kaakte wordt het ook een hele goede serie. Zo, dat weten jullie dan ook weer..

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou