Meet Your Maker is een van de PlayStation Plus Essential-games van april

Meet Your Maker is een van de PlayStation Plus Essential-games van april

Een van de games die in april aan alle PlayStation Plus-leden wordt geschonken is bekendgemaakt: Meet Your Maker.

Normaliter worden alle PS Plus Essential-games van de maand tegelijk aangekondigd, maar de makers van Meet Your Maker onthulden op PlayStation Blog dat de game op 4 april - wanneer het spel officieel uitkomt - ook meteen via PS Plus weggegeven wordt. Het spel is ontwikkeld door Dead by Daylight-studio Behaviour Interactive

Meet Your Maker werd vorig jaar al aangekondigd en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin overlevenden op zoek zijn naar de doden van voordat de wereld in vernieling raakte. Hun genetisch materiaal kan namelijk gebruikt worden om bewust leven intact te houden.

De game bestaat uit twee belangrijke segmenten: bouwen en raiden. In de bouwmodus creëren spelers hun eigen 'outposts', met daarin allerlei valstrikken en vijanden. Wanneer deze klaar is, wordt die met de wereld gedeeld. De raidmodus laat spelers met een vriend of vriendin de gebouwde outposts van andere spelers verkennen.

Meet Your Maker komt op 4 april uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en wordt dan dus ook als gratis te claimen game via PlayStation Plus aangeboden. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou