Meer dan 80.000 handtekeningen in petitie voor Days Gone-vervolg

Meer dan 80.000 handtekeningen in petitie voor Days Gone-vervolg

Er zijn inmiddels meer dan 80.000 handtekeningen opgehaald voor een petitie waarin gevraagd wordt om een vervolg op Days Gone.

Een paar weken geleden kwam naar buiten dat Sony een vervolg op de PlayStation 4-game Days Gone heeft afgekeurd. Daarom is er een petitie opgericht in de hoop Sony en Bend Studio alsnog te overtuigen om een vervolg te maken.

Op moment van schrijven staat de teller op 81.920 mensen die van zich hebben laten horen via de petitie. De hoop is dat er minstens 150.000 handtekeningen worden opgehaald.

De pc-versie van het origineel lanceert overigens op 18 mei. Vorige week liet John Garvin, de schrijver van het script van Days Gone, nog weten dat de game op lancering te weinig is verkocht om een vervolg te rechtvaardigen. "Als je een game goed vindt, koop het dan voor de volle mep. Ik hoor gamers zo vaak zeggen dat ze een game in de uitverkoop halen, of via PlayStation Plus. Klaag niet dat een game geen vervolg krijgt als het op lancering niet werd ondersteund. Er werden op lancering miljoenen exemplaren van God of War verkocht en van Days Gone niet."

Days Gone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

81.921

0
test

Op zich niets tegen mensen die aangeven graag een bepaald vervolg te willen op een game. We hebben allemaal onze voorkeuren. Maar zeker na het gedoe over die statement van een van die kerels achter dit spel (dat je de volle mep moet betalen en anders niet moet zeuren over een vervolg) en dan nu dit bericht weer: was dit nu werkelijk zo'n bijzondere game?! Ik vond het best vermakelijk, hoor, daar niet van (al ben ik halverwege afgehaakt vanwege die super irritante gimmick dat je om de haverklap zonder benzine komt te zitten), maar er zijn toch wel games die hoger op de verlanglijsten zouden moeten staan dan Days Gone 2 of niet?

0
test

@Michael-Raymond-Clayton ik heb hem full price gekocht en helemaal uitgespeeld. Dat statement was een simpele waarheid die vervelend is om te horen. Shit kost geld... Als iedereen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten is er uiteindelijk te weinig geld voor een goede show... Betreft Days Gone; heerlijke game, perfecte sfeer, tof upgrade systeem voor je motor, goed verhaal en de hordes waren uitdagend. Ook nog wel ruimte voor verbetering hoor maar daarom juist is geen vervolg echt een gemiste kans.

0
test

@Omnikon oh, ik vind ook dat je als gamer erg moet uitkijken met het louter najagen van koopjes, want als te veel gamers zo denken, zie je dat onherroepelijk terug in het aanbod. En maar zeuren over microtransacties, lootboxes, DLC en noem alle verdienmodellen maar op. Uiteindelijk is het heel simpel: wij als gamers bepalen waar we onze centjes aan uitgeven. En daar krijgen we dan meer van (want daar is dan vraag naar). Als niemand DLC koopt, gaat geen ontwikkelaar daar tijd en geld insteken. En als we allemaal een behoorlijk bedrag neerleggen voor een topspel, dan krijgen we dáár meer van. Natuurlijk knipper ik ook wel even twee keer met mijn ogen als ik doodleuk prijzen van 80 piek voor standard editions in de PS-store tegenkom, maar anderzijds: veel spellen bieden vele tientallen uren vermaak (zo niet meer). Dan zit je dus op ca. 1 à 2 euro per uur aan entertainment. Is dat duur? Maar vooral blijven verwachten dat je voor dik een tientje per maand onbeperkt zult worden voorzien van een ruime keuze in topspellen (GamePass en PS Now)....

0

Aanbevolen voor jou