Martha is Dead wordt aangepast op PlayStation-consoles

Martha is Dead wordt aangepast op PlayStation-consoles

Bepaalde content uit horrorspel Martha is Dead zit niet in de PS5- en PS4-versies van de game.

Dat laten Wired Productions en LKA via social media weten. De Xbox- en pc-versies van de game worden niet aangepast.

Om welke content het precies gaat, wordt niet aangegeven. Er wordt echter wel gespeculeerd op internet om welke content het gaat. Vermoedelijk - en hier volgt een spoiler voor de game - gaat het om de sectie in het spel waarin spelers het gezicht van een lijk er af moeten snijden via een minigame.

Martha is Dead speelt zich af in het Toscane van 1944 tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het lichaam van een vrouw wordt gevonden aan de rand van een meer. Martha is dood en haar tweelingzus moet zien te dealen met de moord en het bijbehorende trauma.

De game is ontwikkeld door LKA, de maker van The Town of Light, en draait op de Unreal Engine 4. Martha is Dead verschijnt op 24 februari voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat Playstation in een paar jaar tijd de bogeyman van censuur is geworden. Vroeger was Nintendo altijd zo preuts met hun content, maar nu met de Switch en PS4/5 is het andersom. Er zijn wel een paar leuek voorbeelden te vinden van hoe ontwikkelaars daar dan mee omgaan, zoals met '20 Ladies'

0
test

Wat de fuck is dit voor onzin? Daar zijn leeftijds categorieen toch voor?

0

Aanbevolen voor jou