Live A Live verschijnt in april op pc en PlayStation-consoles

Live A Live verschijnt in april op pc en PlayStation-consoles

Een demo is vanaf vandaag beschikbaar

De remake van de Square Enix-rpg Live A Live is vanaf 27 april op Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4 verkrijgbaar.

Een demo kan nu via de PlayStation Store gedownload worden en moet in de loop van vandaag ook op Steam uitkomen. De demo bevat het eerste gedeelte van drie van de zeven verhalen in de game: 'The Wild West', 'The Distant Future' en 'Twilight of Edo Japan'. Geboekte progressie kan meegenomen worden naar de uiteindelijke game.

Live A Live kwam vorig jaar al uit op Nintendo Switch. Het is een remake van een rpg die in 1994 in Japan op de Super NES verscheen. Live A Live bevat verschillende verhalen rondom hoofdrolspelers die in verschillende tijdsperiodes en settings leven. Spelers bepalen zelf in welke volgorde ze deze avonturen beleven. De remake gebuikt een opvallend grafische HD-2D-stijl en heeft muziek van Yoko Shimomura, bekend van de Kingdom Hearts-reeks en spellen als Street Fighter 2 en Final Fight.

Erik Nusselder gaf een 8 aan de Switch-versie van de game: "Met een knap uitgevoerde remake verschijnt Live A Live eindelijk buiten Japan. De obscure jrpg verdient een plekje in de schijnwerpers, want de invloed van deze unieke game is nog altijd voelbaar. Met nieuwe inzichten en invalshoeken weet Live A Live het genre op te schudden, ook al is de game al 28 jaar oud."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi, Ik hoop dat ze dat ook nog met de eerste Octopath Traveler gaan doen. Fysiek.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou