Lijst met deels onaangekondigde PlayStation-games uitgelekt

Lijst met deels onaangekondigde PlayStation-games uitgelekt

Nadat er gisteren al geruchten over gingen, is de lijst met deels onaangekondigde PlayStation-games van Sony mogelijk gelekt.

Gematsu meldde gisteren dat insiders en publicaties, waaronder de redactie van die website, een uitgelekt document had ingezien van Sony Interactive Entertainment met daarop diverse onaangekondigde PlayStation-games. Hier zouden ook de geruchten over een Horizon Zero Dawn-remaster en Horizon-multiplayerproject vandaan komen.

Inmiddels is het document online verschenen. Daarop zijn inderdaad een Horizon Zeri Dawn-remaster en Horizon-multiplayergame te zien. Er wordt ook een pc-versie van Horizon Forbidden West genoemd, alsmede nieuwe dlc.

Op de lijst wordt ook een nieuwe game van Kojima Productions genoemd, namelijk 'Ocean'. Dit is - zoals de meeste namen op de lijst - waarschijnlijk een codenaam. Veel gamers speculeren dat het de naam is van een vervolg op Death Stranding.

Verder staan op de lijst 'Heartbreak' - van PlayStation-ontwikkelaar FireSprite - wat een survivalhorrorgame die op Unreal Engine 5 draait betreft - een voertuig-combatgame van Lucid Games met de codenaam Redstar - mogelijk een nieuwe Twisted Metal-game - en een openwereldgame van Sumo genaamd 'Carbon'. Er zou een pc-versie van Retuurnal worden ontwikkeld. Ook wordt een horrorgame van Ballistic Moon - een nieuwe studio bestaande uit voormalige Supermassive Games-ontwikkelaars - genoemd, genaamd 'Bates'. Tot slot zou London Studio werken aan een live-service game voor PS5 en pc genaamd 'Camden'.

Het is onwaarschijnlijk dat dit de complete lijst is van games die in ontwikkeling zijn bij Sony, maar veel van de genoemde spellen op de lijst komen wel overeen met eerder uitgelekte informatie. Hoe dan ook is het niet bevestigd dat onderstaande lijst echt is.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Horizon is toch een nieuwe IP? Heeft slechts 2 delen gehad en nig genoeg ruimte voor ontwikkeling.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 een nieuwe killzone (en dan meer als 3 niet die laatste)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Geen Half Life Alyx op PSVR2? Nope. De ballen.

0
test

@Fordon_Greeman Het lijkt hier vooral om games die in samenwerking met Sony worden gemaakt te gaan. Waarmee ik maar wil zeggen; laten we de hoop op Half Life Alyx op PSVR2 in leven houden!

0
test

@MichelMusters Goed idee! Ik doe mee.

0

Aanbevolen voor jou