Life is Strange is door meer dan twintig miljoen mensen gespeeld

Life is Strange is door meer dan twintig miljoen mensen gespeeld

De adventuregame verscheen in 2015

De eerste Life is Strange is door meer dan twintig miljoen mensen gespeeld.

Dat werd via social media aangekondigd. De adventuregame verscheen in 2015 en is op de meeste moderne consoles van die tijd verschenen. Het spel werd verspreid over vijf episodes uitgebracht, al werden die episodes in latere fysieke versies gebundeld.

Dankzij het succes kwam er in 2018 een vervolg uit. In 2021 verscheen daarnaast de spin-off True Colors. Het is op dit moment niet bekend wat de toekomst van de franchise is.

De reeks staat er bekend om dat het relatief realistische relaties tussen tieners en jongvolwassenen uitbeeldt. Daarbij is er vaak een bovennatuurlijke kracht van een van de hoofdpersonages die centraal staat in het verhaal.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig spel en kan het iedereen aanraden. het verhaal en alle emoties eromheen had mij wel echt gesloopt. Moet de andere spellen / delen een keer oppakken. Maar ontspan toch momenteel liever met m’n games :P

0
test

Tja.. is het een guilty pleasure? Anyhoe.. ik ben dol op de Life of Strange series. Rustige gameplay, goede verhalen, comming of age met af en toe goede bizarre/freaky twists en plotwendingen.

0

Aanbevolen voor jou