Lengte Ghost of Tsushima-uitbreiding vergelijkbaar met eerste act

Lengte Ghost of Tsushima-uitbreiding vergelijkbaar met eerste act

De nieuwe content in het aankomende Ghost of Tsushima: Director's Cut is vergelijkbaar met de eerste act uit het hoofdspel.

Dat meldt regisseur Nate Fox in een interview met Push Square. "Als je bekend bent met Ghost of Tsushima, dan is Iki Island ongeveer de grootte van de eerste act van het hoofdspel, gesitueerd op Izuhara. Het is een groot verhaal met veel landschappen en geheimen om te ontdekken."

De aankomende Director's Cut bevat nieuwe content in de vorm van Iki Island, waar de Mongolen een invasie bewerkstelligen. Spelers kunnen qua lengte dus verwachten ongeveer even lang met Iki Island bezig te zijn als een derde van Ghost of Tsushima zelf.

Ghost of Tsushima: Director's Cut bevat naast Iki Island alle content uit de oorspronkelijke PlayStation 4-game, alsmede alle content die sindsdien is uitgekomen. Naast het nieuwe verhaal en de personages zijn er op dit eiland nieuwe omgevingen om te ontdekken, nieuwe beschermende kledij voor Jin en zijn paard om vrij te spelen en nieuwe vijanden en minigames te vinden.

Op PlayStation 5 wordt de game daarnaast op meerdere vlakken verbeterd. Zo bewegen de lippen van personages nu juist mee met de ingesproken Japanse stemmen, wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ten volste benut, is er 3D-audio, een 4k-resolutie, framerates die 60 fps nastreven en verbeterde laadtijden.

De Director's Cut komt los verkrijgbaar op PS4 (59,99 euro) en PS5 (69,99 euro), maar mensen die de PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima al hebben kunnen voor 20 euro naar de Director's Cut upgraden op PS4, en voor 30 euro op PS5. Daarbij kan alle opgeslagen progressie overgezet worden naar de Director's Cut, ook wanneer er van PS4 naar PS5 wordt overgestapt. De Director's Cut is vanaf 20 augustus verkrijgbaar.

Ghost of Tsushima

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Klinkt allemaal heel goed. Ghost Of Tsushima was niet alleen wat Ubisof al jaren niet meer maakt en wat talloze fans van Assassin's Creed al sinds de 1ste game willen maar overtreft die verwachtingen juist. Heb in tijden niet zo genoten van een game. Ben heel benieuwd hoe goed de game er nu uit gaat zien. En hij zag er bijvoorbeeld al beter uit als Valhalla en dat was een PS5 game. Nog even wachten.

0
test

@Bigds9fan Ik vind Ghost of Tsushima juist vergelijkbaar met de meest recente AC games. En Valhalla is ook gewoon een PS4 game met een next gen port. Maar Tsushima is wel veel mooier.

0

@Tokumei Qua gameplay wel maar qua polish en verhaal vind ik de laatste 2 Assassin's Creed games minder. En Valhalla is het dieptepunt maar dat vind ik geen AC game meer.

0

@Bigds9fan Ik snap de vergelijkingen van GoT met AC totaal niet. Compleet verschillende games.

0
test

Ik vind het jammer dat er buiten 60fps 4k geen extra grafische toevoegingen zullen komen...

0

Aanbevolen voor jou