Leer vechten met Happy Chaos in Guilty Gear Strive

Leer vechten met Happy Chaos in Guilty Gear Strive

Arc System Works heeft een startersgids in de vorm van een video uitgebracht voor Guilty Gear Strive-personage Happy Chaos.

Happy Chaos werd eerder deze maand aangekondigd en komt op 30 november beschikbaar voor mensen met een seizoenspas. Op 3 december kan iedereen hem kopen. Happy Chaos is de antagonist van de game, maar wordt binnenkort dus ook speelbaar. Arc System Works heeft een trailer van het personage uitgegeven, die hieronder te zien is.

Happy Chaos is de derde van vijf dlc-personages die onderdeel zijn van de eerste seizoenspas. Jack-O' Valentine en Goldlewis Dickinson zijn al uitgebracht. Hoewel nog niet officieel aangekondigd, wijzen de geruchten er op dat Asuka en Jam Kuradoberi de resterende personages zijn.

Guilty Gear Strive kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Bekijk de startersgids voor Happy Chaos hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou