Kingdom Hearts 4 maakt bestaan Final Fantasy 9-remake waarschijnlijker

Kingdom Hearts 4 maakt bestaan Final Fantasy 9-remake waarschijnlijker

Het feit dat Kingdom Hearts 4 is aangekondigd, maakt het bestaan van een remake van Final Fantasy 9 waarschijnlijker.

Beide games stonden namelijk op de vorig jaar uitgelekte GeForce Now-lijst. Na de onthulling van Kingdom Hearts 4 afgelopen weekend, zijn zo goed als alle Square Enix-games op die gelekte lijst officieel aangekondigd, met uitzondering van de remake van Final Fantasy 9.

Andere Square Enix-games die op de GeForce Now-lijst stonden, waren onder andere een remaster van Chrono Cross en de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake. De GeForce Now-lijst bevatte ook een pc-versie van God of War en Uncharted: Legacy of Thieves, alsmede de vermelding van remasters van de Grand Theft Auto-trilogie. Nvidia liet na de lek weten dat de lijst echt was, maar samengesteld op basis van speculatie. Tot nu toe zijn de meeste titels op de lijst echter onthuld.

Vooralsnog is een remake van Final Fantasy 9 in ieder geval niet officieel onthuld. De game kwam in 2000 uit voor de PlayStation, maar werd in 2010 opnieuw uitgegeven als PS1 Classic op PS3 en PSP. In 2016 werd de rpg met enkele grafische verbeteringen op pc en PS4 uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben echt benieuwd wat ze hiermee gaan doen, het liefst zie ik een accurate remake. De game moet vooral meer in de schijnwerpers gezet worden.

0

Kom maar met ff8 remake !!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor ik denk dat ik het verhaal van ff8 het beste in de reeks vind en de gamplay was ook top alleen was ik iets teleurgesteld met de remaster (kan je natuurlijk ook niet veel van verwachten ps1 game) dus ik hoop in de toekomst een remake van ff8. En uiteraard een remake van ffx mag uiteraard ook haha gedeelde plek trouwens ;)

0

Aanbevolen voor jou