Kattengame Stray komt ook naar PlayStation 4

Kattengame Stray komt ook naar PlayStation 4

Stray komt volgend jaar ook naar PlayStation 4.

Het spel was eerder al voor PlayStation 5 en Steam aangekondigd, maar Annapurna Interactive en ontwikkelaar BlueTwelve Studio maakten gisteren bekend dat de game ook naar PlayStation 4 komt.

Spelers verkennen in Stray een stad vol gekke robots door over daken te klimmen en door kleine ruimtes te kruipen. Ook is het mogelijk om naar robots te miauwen. Men bestuurt namelijk een kat.

Stray kwam voort uit een set gifjes van de twee oprichters, die na goede feedback aan de slag gingen met een volwaardige game. Een precieze releasedatum is er nog niet - het spel moet ergens in begin 2022 verschijnen. Hieronder is nieuwe gameplay te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik zit hier best wel op te wachten eigenlijk. Ja ik ben een kattengek maar het lijkt me ook gewoon een fijne game. Het heeft dat Blade Runner gevoel; het is een nare onnatuurlijke wereld en toch zou je er wel in willen wonen omdat het zo wonderlijk is.

0
test

@gimbal2 Haha same, kreeg ook dat Blade Runner gevoel en ben ook gek op katten. Game ziet er erg goed uit en zit er echt op te wachten.

0

Aanbevolen voor jou