'Horizon-televisieserie speelt zich voornamelijk voor de games af'

'Horizon-televisieserie speelt zich voornamelijk voor de games af'

Er zouden details over de aankomende televisieserie gebaseerd op de Horizon-franchise zijn uitgelekt.

Op Twitch liet Giant Bomb-journalist Jeff Grubb weten dat de serie de gebeurtenissen uit de PlayStation-games als canon ziet, maar dat de serie zich gedeeltelijk voor de games afspeelt, namelijk op en rond het moment dat de samenleving instort, mede door een invasie van intelligente robots. 

De serie zou mogelijk 'Horizon 2074' of 'Horizon 2047' gaan heten - daar verschillen de meningen over. Zoals fans weten spelen de games zich juist honderden jaren na deze gebeurtenis af in een post-apocalyptische wereld. De tv-serie zou zich voornamelijk in Toronto afspelen.

Volgens Grubb zou de serie op deze manier het achtergrondverhaal van de games verder vormgeven. Dat zou Guerrilla Games ook de vrijheid geven om in de spellen het verhaal van Aloy verder te vertellen. Maar de tv-serie zou dit alles wel combineren met het verhaal uit de games zelf.

Hoe dan ook is al het bovenstaande nog niet officieel bevestigd. Eerder dit jaar bevestigde Sony wel dat het aan een serie gebaseerd op Horizon werkt, die uiteindelijk op Netflix moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Takes place during the height of humanity, right before the fall." Dit maakt het voor mij niet interessant. De apocalyptische setting vond ik juist zo gaaf.

0
test

@Aerofox81 Is ook zeker gaaf. De verhalen die je echter oppikt uit de audiologs en documenten schetsen anders ook een interessant verhaal. Operation Enduring Victory is even hoopvol als dat het tragisch is. De (zelf)opoffering van velen, in de hoop dat het geheime wapen het einde van de biosfeer en daarmee de mensheid weet af te wenden, is extra bitter als je weet wat het daadwerkelijke einddoel van Zero Dawn was. Ik hoop dat dan ook terug te zien in de serie. Trouw aan de lore van de games, de hoop na de clawback van de jaren '40 en het uitbreken van de Swarm met de Faro Plague. De mensheid op z'n best in hopeloze dagen en een bitterzoet einde met een vleugje hoop in de toekomst.

0
test

@Ashalar Zoals jij het beschrijft klinkt het zeker interessant. Ik ben denk ik wat sceptisch omdat veel series van het eigenlijke punt afdwalen en een hoop geruzie tussen 2 groepen mensen wordt., en daar zijn er al zoveel van.

0

Aanbevolen voor jou