Hideo Kojima haalt herinneringen op over P.T.

Hideo Kojima haalt herinneringen op over P.T.

Het is acht jaar geleden dat de Silent Hills-demo P.T. uitkwam en maker Hideo Kojima haalt op internet herinneringen op.

Op Twitter plaatste hij een tweet met de artwork van de game en de melding "dat het acht jaar geleden is". Ook op Instagram plaatste hij artwork van de demo. Fans speculeerden meteen na plaatsing dat Kojima iets in ontwikkeling zou hebben rondom P.T., maar niets wijst daar vooralsnog op.

P.T. verscheen op PlayStation 4 en bleek bij het uitspelen een demo voor een nieuwe Silent Hill-game genaamd Silent Hills. Daarin werd ook onthuld dat acteur Norman Reedus een rol zou spelen in de game. Filmregisseur Guillermo del Toro zou daarnaast meehelpen met het spel tot stand te laten komen.

Uiteindelijk vertrok Kojima bij Silent Hill-eigenaar Konami en werd het spel geannuleerd. Kojima richtte zijn eigen studio op en ontwikkelde Death Stranding. De ontwikkelaar werkt nu aan een nog naamloze game die gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox. Er gaan ook geruchten over een andere game van Kojima genaamd Overdose, al is die niet officieel aangekondigd.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Net op tijd voor de Sony showcase hoop ik

0
test

p.t.s.d.

0

Aanbevolen voor jou