Guillermo del Toro werkt niet aan een Silent Hill-game

Guillermo del Toro werkt niet aan een Silent Hill-game

Filmregisseur Guillermo del Toro heeft verduidelijkt dat hij niet aan een Silent Hill-game werkt.

Del Toro, bekend van films als Pan's Labyrinth en The Shape of Water, werkte voorheen samen met Hideo Kojima aan Silent Hills. Die game werd - na de release van de demo genaamd P.T. - echter geannuleerd door uitgever Konami.

Toen Del Toro kort in een

Watch on YouTube

verscheen tijdens The Game Awards eerder deze maand, begonnen fans te speculeren dat hij toch bezig was met een Silent Hill-game. In deze video meldde hij dat hij de art direction van de Silent Hill-franchise mooi vond. "Ik hoop dat we ooit een nieuw deel krijgen."

In de Happy Sad Confused-podcast meldt hij dat dit geen hint was naar een nieuwe Silent Hill. "Nee, helemaal niet. Ik wilde Konami plagen, want ik snap (de annulering) niet. Het was zo perfect - wat we gingen doen zou zo enorm boeiend worden."

Del Toro's uiterlijk is uiteindelijk wel voor het meest recente project van Hideo Kojima, Death Stranding, gebruikt. Del Toro denkt niet dat hij ooit nog gaat proberen aan een game te werken, aangezien hij observeert dat hij geen geluk heeft als het daar op aankomt. Eerder werkte hij al met Saints Row-ontwikkelaar Volition aan een horrorgame, genaamd Insane, die in 2012 werd geannuleerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Met dat soort uitspraken plaagt hij eerder de fans dan Konami.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou