Guerrila Games zoekt werknemers voor mogelijk multiplayerproject

Guerrila Games zoekt werknemers voor mogelijk multiplayerproject

Het Amsterdamse Guerrilla Games is op zoek naar werknemers voor een mogelijk multiplayerproject.

Guerrilla heeft een aantal vacatures online staan op diens website waarin wordt gezocht naar diverse werknemers die mee kunnen helpen naar een project waarin een multiplayermodus een rol speelt. 

Zo moet een senior social systems designer "innemende sociale features" kunnen bouwen, alsmede interessante manieren voor spelers om met elkaar in contact te komen. Een vacature voor een senior narrative systems designer moet ook ervaring hebben met het creëren van verhalen voor online games.

Guerrilla geeft in de vacatures niet letterlijk aan dat het werkt aan een multiplayergame of een spel met multiplayeropties, maar de beschrijvingen van de vacatures lijken daar wel op te wijzen.

Hoewel de Killzone-games van de Nederlandse ontwikkelaar wel multiplayermodi hadden, was Horizon Zero Dawn volledig op singleplayer gericht. Ook het vervolg Horizon Forbidden West lijkt geen multiplayercomponenten te hebben - in ieder geval tot zover bekend niet. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een multiplayercomponent zit in Forbidden West die nog niet onthuld is.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou