Gratis uitbreiding voor Jett: The Far Shore aangekondigd

Gratis uitbreiding voor Jett: The Far Shore aangekondigd

Er komt een gratis uitbreiding voor Jett: The Far Shore uit.

Dat hebben Superbrothers en Pine Scented Software aangekondigd. De uitbreiding heet Given Time en moet ergens in 2023 uitkomen. De dlc speel zich drie jaar naar de gebeurtenissen uit de campagne van het hoofdspel af, waarbij Mei een entiteit genaamd Wyld probeert te vinden.

"Given Time zet het verhaal van Mei voort en geeft er ook een conclusie aan, terwijl belangrijke verhaallijnen uit het hoofdspel hier worden opgelost", aldus Superbrothers-oprichter Craig D. Adams. De nieuwe campagne moet spelers ook meer vrijheid bieden.

Jett: The Far Shore kwam in 2021 uit op Epic Games Store, PlayStation 4 en PlayStation 5. In 2023 moet de game ook op Steam verschijnen. Het betreft een cinematische adventuregame die spelers op een intergalactische reis stuurt, waarbij men over een "oceaan van muziek en 3D-geluiden" reist en een toekomst voor mensen die door verdoemenis worden geteisterd probeert te creëren.

Gamer.nl gaf een 5 aan het hoofdspel: "Jett: The Far Shore hangt van de onlogische designkeuzes aan elkaar. Dat zuigt helaas al het plezier uit een verder uniek ruimteavontuur."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lol echt nog nooit van gehoord

0

Aanbevolen voor jou