'Gran Turismo-verfilming betreft film, Neill Blomkamp regisseert'

'Gran Turismo-verfilming betreft film, Neill Blomkamp regisseert'

De eerder aangekondigde Gran Turismo-verfilming zou geen serie maar een film worden, en Neill Blomkamp is mogelijk de regisseur.

Dat claimt Deadline te hebben vernomen. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Sony series gaat maken gebaseerd op God of War (voor Amazon Prime Video), Horizon (voor Netflix) en Gran Turismo, maar volgens Deadline zou de racegame dus vertaald worden naar een film.

Het project zou zich nog in een vroeg stadium bevinden en Sony zou Neill Blompkamp graag als regisseur willen hebben. Blompkamp is bekend van films als District 9, Elysium en Chappie.

Sony verfilmt al enige tijd diens grootste franchises. Eerder kwam bijvoorbeeld al een film uit gebaseerd op Uncharted en begin volgend jaar moet een serie gebaseerd op The Last of Us op HBO verschijnen. Verder komt er een Twisted Metal-serie naar Peacock en wordt er een film gebaseerd op Ghost of Tsushima gemaakt. In totaal zegt Sony aan tien verfilmingen van gamefranchises te werken.

Het meest recente deel in de raceserie, Gran Turismo 7, verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Eerder deze week kwam er een nieuwe update voor de game uit, waarmee onder andere drie nieuwe wagens zijn toegevoegd aan het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit gaat niks worden

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola en kijk naar need for speed, geen juwerltje, maar toch zeer vermakelijk.

0

Aanbevolen voor jou