Gran Turismo 7 te vroeg verscheept door Amazon

Gran Turismo 7 te vroeg verscheept door Amazon

Sommige Amerikanen die Gran Turismo 7 via Amazon hebben besteld, hebben het afgelopen weekend al de game ontvangen.

Dat is opvallend, omdat de game officieel pas aanstaande vrijdag uitkomt. Op social media en het GTPlanet-forum wordt er melding gemaakt van mensen die de game hebben ontvangen, of die bericht hebben gehad dat een exemplaar al opgestuurd is.

Spelers die de game al hebben, lopen hoogstwaarschijnlijk wel tegen problemen op wanneer ze voor release willen spelen. Er is namelijk altijd een online connectie nodig voor bepaalde elementen van de game en dat is wellicht nog niet mogelijk voor release.

Gran Turismo 7 komt vrijdag uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. Het nieuwe deel in de racefranchise pakt verschillende elementen uit het meest recente deel in de reeks, Gran Turismo Sport, alsmede de klassieke delen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat leuk! Helaas inderdaad zit je met online activatie. Ik kan me nog herinneren dat ik C&C Tiberium Wars 2 weken voor release thuis had liggen. Helemaal grijs gespeeld voordat de rest van de wereld ermee aan de slag ging :)

0
test

@NrFive wow 2 weken is wel heel veel :P Zelf had ik een Gamecube 3 dagen voor de release, spellen waren er toen niet. kon alleen maar in het menu kijken.

0
test

@-JK- ik had killzone 2 een maand voor release via dubai.

0

@NrFive Uncharted 2 of 3 via game mania enkele weken van te voren, wilde hem reserveren wat niet meer kon want kon hem al meteen meenemen.

0

Aanbevolen voor jou