Gran Turismo 7-speler schrijft script om credits te farmen

Gran Turismo 7-speler schrijft script om credits te farmen

Een Gran Turismo 7-speler heeft een script geschreven waarmee automatisch in-game credits in de game verdiend kunnen worden.

Dit naar aanleiding van een controversiële verandering binnen de in-game economie van Gran Turismo 7. Een recente patch zorgt er voor dat spelers met races minder in-game credits kunnen verdienen, waardoor het langer duurt om auto's te ontgrendelen. Dit terwijl er voor diverse auto's meer credits gevraagd wordt dan in voorganger Gran Turismo Sport. 

Dit is voor veel fans extra prangend, omdat auto's ook met echt geld gekocht kunnen worden. Als gevolg daarvan is de gebruikersscore van Gran Turismo 7 op Metacritic de laagste ooit voor een Sony-game.

PSNProfiles-bezoeker Septomor heeft nu een script geschreven waarmee men niet aan veel races hoeft te deelnemen om toch credits te verdienen. Spelers moeten de game verbinden met hun pc via PS Remote Play, waarna een script er voor zorgt dat de game bestuurd wordt zonder input van de speler - op die manier kunnen er dus credits verdiend worden zonder dat mensen het spel hoeven te spelen. 

Een andere speler, iLLmatic, publiceerde een video waarin hij uitlegt hoe het script precies werkt. Die video is hieronder te zien. Er zouden zo'n 550.000 credits per uur verdiend kunnen worden met het script.

Gran Turismo 7 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Binnenkort dus een rechtszaak. Door dat script loopt Sony inkomsten mis en de grote piefen van Sony willen uiteraard wel een redelijke kerstbonus aan het eind van het jaar.

0
test

Ai ai ai, ingame aankopen in zo’n titel. zelfs Sony probeert gamers in de maling te nemen. Waar gaat het heen jongens. Vroeger hadden we cheats voor de ongeduldigen onder ons.

0

Aanbevolen voor jou