Gran Turismo 7 krijgt na release nieuwe circuits en auto's

Gran Turismo 7 krijgt na release nieuwe circuits en auto's

Na release van Gran Turismo 7 moet er via updates nieuwe content aan de racegame worden toegevoegd, zoals nieuwe circuits en wagens.

Dat heeft ontwikkelaar Polyphony Digital in een bondige blog laten weten. Naast de nieuwe circuits en wagens komen er onder andere ook nieuwe Music Rally-nummers, nieuwe Mission-races, meer motoronderdelen om te gebruiken, nieuwe Time Trials voor de Sport-modus en nieuwe Lobby-opties naar de game. Het is niet bekend wanneer al deze nieuwe content aan de game wordt toegevoegd.

Gran Turismo 7 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Hieronder is het openingsfilmpje van de game te zien. De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hem vandaag toch maar gehaald. Ben benieuwd hoe die speelt. Heb toch soort van gevoel dat ik verplicht ben deze te kopen als ps5 bezitter. Laatste gran turismo is alweer 10 jaar geleden volgens mij.

0

Aanbevolen voor jou