Gran Turismo 7 krijgt Dior-skins

Gran Turismo 7 krijgt Dior-skins

Gran Turismo 7 gaat een samenwerking aan met het luxe modemerk Dior.

Dat kondigde Dior aan tijdens de start van de World Series Showdown in het Oostenrijkse Salzburg. De samenwerking brengt nieuwe exclusieve Dior-gethematiseerde items naar het spel. Zo komen er een racepak, helm, laarzen en handschoenen. Ook wordt de vintage auto 'De Tomaso Mangusa' toegevoegd. Alle items zijn ontworpen door Kim Jones, een Britse designer en artistiek leider van de mannencollectie van Dior.

Het racepak en de handschoenen zijn grijs met geel, de laarzen zijn gebaseerd op de Diorizon-schoenen en de helm is blauw met grijs. Het nummer 47 is in de items verwerkt als een eerbetoon naar de eerste modeshow van het merk in 1947. 

De items zijn vanaf 25 augustus als pakket verkrijgbaar in Gran Turismo 7. Het is nog niet bekend hoeveel de spullen gaan kosten. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Precies wat echte mannen willen, Dior op hun wagen. Erg vreemde samenwerking als je het mij vraagt.

0
test

Die paar mensen die dit nog spelen zitten hier vast op te wachten. Dit was voor mij echt een van de grootste tegenvallers van de afgelopen jaren. Grafisch matig, vooral de manier waarop autos de bocht door gaan ziet er heel vreemd uit. Daarnaast is er na het uitspelen van de cafe challenges gewoon weinig leuks meer te doen. Ik had gehoopt dat het customizen van de autos nog voor enig plezier zou zorgen maar die editor zorgt voor meer frustratie dan plezier. Ik zag trouwens

0

Aanbevolen voor jou